torsdag 6 december 2012

Noah är hemmaMyser på Beijings flygplats  
 
Resan hem med lille Noah gick som så mycket annat hitintills oväntat bra. Tillsammans med pappa så hade han innan vi gick ombord fullt upp med att kolla på alla flygplan som lämnade den jätte stora flygplatsen.

 
Noah sov i två omgångar och lyckades skrapa ihop sisådär 6 timmar medan hans mamma i princip var vaken mer än sovande och pappa som helt klart var vaken alla tio timmarna.

 
På Kastrup mötte vi av en välkomstkommitté bestående av vår familj. Väldigt skönt och roligt att återse dem alla. Vi trodde att vi skulle bli rörda till tårar av detta men vi var oväntat samlade.

Noah somnade i bilen på väg hem till Haglösa men var inte svår att väcka. Med mycket ny energi så utforskade han husets alla vrår. Stort leende och glada tillrop när han såg sitt nya hem.

 
Klockan var närmare halv elva innan vi lyckats övertyga honom om att sömn var "ett nödvändigt gott". Den sena tiden för läggning påverkade inte sovtiden positivt och när klockan var 04.30 på fredagsmorgonen så var vi alla uppe på benen igen för en ny spännande dag.

Vi var inomhus hela fredagen, myste, lekte och hade the time of our lives - äntligen på hemmaplan och med vår guldklimp.


De kommande dagarna har spenderats mest på insidan med några promenader ut i snön och besök på sjukhus och affärer.


Allt har gått bra vad gäller rutiner och så men vi har förstått vikten av att Noah ska få sin vila vid rätt tidpunkt och insett hur tokigt det blir när han är övertrött.... Vad gäller trötthet så kan inflikas att jag, Sofie aldrig har tagit så många vilostunder som jag gjort senaste tiden.

Idag är det torsdag och då har vi varit hemma en vecka men det känns som om vi varit HEMMA längre. Man vänjer sig snabbt vid det "nya" och det gamla känns långt borta. 

Fem myror är fler än fyra elefanter fascinerar!!
Noah har kommit sig väl till rätta i sitt nya hem, han springer runt, spexar, skrattar och ler mest hela tiden. 

Noah sover gott på nätterna och väcker inte mamma och pappa allt för tidigt.


Noah har många nya roliga leksaker men älskar inte dockor och mjukisdjur så mycket som vi trodde och som barnhemmet signalerat. Det bästa Noah vet är däremot att bygga saker som sedan skall vältas ackompanjerat av ett STORT leende :-)

Noah äter ofta och gärna men nästan enbart sådant han är van vid...dvs nudlar, ris, bröd och frukt.

Noah kommer snart prata skånska, tendenserna hörs redan....& vi längtar efter fler ord som hjälp till pekningar och huvudrörelser.
 
Noah är pojken vi väntat väldigt länge på och han har verkligen varit värd att väntas på.
 
Stort tack till alla er som följt med oss på resan 
och för alla lyckönskningar & gratulationer.

7 kommentarer:

anneliten sa...

Och så gråter jag över tangentbordet igen... Ni har fått mig att gråta av någon slags "medglädje" väldigt många gånger nu. Tack för att ni delar med er!

Känner igen det där med att inte kunna komma ihåg hur det var innan - att något känns så naturligt och rätt. Härligt!

Helena Pettersson sa...

Kul att allt gått så himla bra för er!! :D Lycka till än en gång.

Anonym sa...

Det är så stort att jag finner inte tillräckligt fina ord...men det har varit fantastiskt att följa er resa, Noah är såååå fin och hans föräldrar strålar på bilderna!!
Härligt att se er hemma!

Massor med kramar
Mjau ;-)

Sofia B sa...

Finner inga ord. Tårarna trillar.

The time of your lives!

Noah är hemma - precis på rätt ställe.
Njut (och undvik övertrötta barn ;-)

KRAM

Anonym sa...

Varma kramar från Klågerup

L sa...

Tack ska ni ha och lycka till :-)

Iréne o Anders sa...

Tack igen för att vi fått följa er på er resa. Nu har ni bara att se framåt och njuta av lille Noah och han av er. Han hade inte kunnat få bättre föräldrar!. Språket kommer snart att sitta för honom.Vet barn som kommer till min dotters dagis och inte kan ett ord svenska, det står inte på förrän de lärt sig språket..Kram till familjen <3