onsdag 28 november 2012

Snart kommer vi hem med vår guldklimp


Imorgon lastar vi in våra väskor i minibussen för sista gången och åker till flygplatsen. Det känns som vi varit i Kina i en evighet och det ska bli skönt att äntligen få komma hem med vår lilla guldklimp. Noah är verkligen en guldklimp och ett av hans kinesiska namn är Jin som just betyder guld. Vi kommer behålla detta namnet som ett mellannamn vilket känns helt rätt.

Nu ska det sista packas och sedan ska vi försöka sova gott sista natten så vi är utvilade inför den långa resan hem till Söderslätt. Tyvärr har jag (Daniel) varit dålig sista dagarna och har nätt och jämnt tagit mig runt på utflykterna men jag hoppas det ska bli lite bättre tills resan hem.

Nästa inlägg skriver vi hemma från vår soffa! Vi ses i Sverige!!!


11 kommentarer:

Anna R sa...

Tack snälla för alla uppdateringar som ni gjort under resans gång! Det har verkligen varit fantastiskt att få ta del av er resa. Jag hoppas att er resa hem går så smidigt som möjligt och att när ni väl är hemma får tid att bara rå om varandra alla 3! <3 Kram

Kicki sa...

Tack för att ni delat med er av er resa, har varit så kul att följa er.
Hoppas ni får en bra hemresa.
Krya på dig Daniel
Kram till er alla 3

EvaD sa...

Föräldrarollen verkar redan sitta!!!! Noah var ämnad att bli er! Står säkert i stjärnorna. Ha nu en bra hemresa! Kram

Iréne sa...

Äntligen är ni på väg hem med lille Noah.
Du ska se Daniel att det vänder när du kommer hem och kan varva ner. Du vet hur det är med stress för oss, och nu har du ju verkligen varit under press en längre tid...Kram till hela familjen <3

Sara sa...

Det är så underbart att läsa om er resa. Välkomna hem till Söderslätt imorgon!

Jergen sa...

Välkommna hem med eran sötnöt! Tråkigt att höra att det varit tungt för dig på slutet Daniel. Men som någon skrev här tidigare om stress och press, den här livsomvälvande upplevelsen måste få göra en lite omtumlad, och så även MS:en. Konstigt vore ju annars. Allt blir bra när man landar, och det gör ni ju snart! :)

Vänligaste hälsningar.

Jergen - www.multiplasanningar.blogg.se

Anonym sa...

Härligt att få komma hem och landa lite innan tomten kommer!
Krya på dig Daniel, och sköt om er allihop!

/Hanna

MyStory sa...

Men åh så härligt att ni äntligen har kommit så långt! :-))

Daniel sa...

Det gick fint att komma hem! Har inga problem med min ms men har varit ordentligt kass i magen senaste dagarna. Skönt att äntligen vara hemma!

Ingmarie sa...

Välkomna hem!

mikael sa...

Skönt att allt gått bra! Nu när ni kommit hem och får landa i verkligheten med en vardag som allt det fantastiska börjar.